• Öppettider
  • Mån-Fre: 8.00 - 17.00 Lörd-Sön stängt
  • Telefonnummer
  • 070-217 66 99

Om oss – Norrlands Bilverkstad

Image

Vi har över 10 års erfarenhet i branchen.

Välkommen till Norrlands Bilverkstad - Din bilverkstad på Västerslätt i Umeå. Vi arbetar med alla bilmärken och modeller, även lastbilar och utför både service och reparationer, stora som små. Allt från omfattande motorreparationer, till avancerade elektroniska felsökningar. Även service och underhåll såklart!

Våran målsättning är att ha nöjda och återkommande kunder, samtidigt som vi gör ett snabbt och noggrant arbete till ett konkurrenskraftigt pris! Vi har både företag och privatpersoner som kunder.

För att kunna erbjuda er den hög kvalitets service som vi tycker att våra kunder förtjänar så är Norrlands Bilverkstad utrustad med senaste utrustningen som branschen kan erbjuda i dagens läge. Det innebär t.ex. att vi har komplett utrustning för felsökning av motorstyrning, ABS mm. Men det viktigaste är förstås vår kompetens.

Lite mer om oss

Hos oss finns det en mekaniker för varje bil, med rätt kompetens och utbildning för att ta hand om den. I Umeå hittar oss på Mätarvägen 8, Bredvid Opus bilprovning på Västerslätt). Vi erbjuder också en komplett däckverkstad där vi skiftar dina däck. Utnyttja gärna denna förmånliga service. När du servat din bil hos oss kan du känna dig trygg. 

Låt oss ta hand om din bil. Vi erbjuder en hjälpande hand och kvalitetsbehandlingar som håller över tid.

Välkommen till oss på Norrlands Bilverkstad.

Meca Verkstad

Norrlands Bilverkstad – Din bilverkstad i Umeå

Kvalitetskrav på verkstad och utrustning

Vi på Norrlands Bilverkstad är ett seriöst alternativ till märkesverkstaden medför branschens unika fördelar. För dig som kund hos oss innebär det att du möts av den lilla verkstadens engagemang kombinerad med den stora verkstadens resurser och kompetens. Vårt genuina intresse för människor och bilar gör att du alltid känner dig välkommen. Responsen från våra kunder har varit fantastisk med en utveckling som gått över vår förväntan. Det sporrar självklart oss på verkstaden att stärka vår ställning som en stark aktör på den fria sidan. Vår målsättning är att vara det självklara alternativet för dig som bilägare oavsett om du kör privatbil eller företagsbil.

Jobbet utförs av en kvalificerad mekaniker

Som kund hos Norrlands Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

  • Jobbet utförs av en kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumentation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat återvinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.